Turnausvuosi käyntiin kultaisella pytyllä
Julkaistu: 12.02.2022 00.00

Turnausvuosi käyntiin kultaisella pytyllä

Tytöt halusivat voittopystin matkaan Talviturnauksesta, niin pitihän se sitten ottaa!!

Tämän viikonlopun piti oleman kahden kovan ja kivan turnauksen viikonloppu. Kauhajoen ja Kuortaneen peliviikonloppu. Kauden turnauskorkkaus itse ja kullekin. Harmillisten loukkien ja viime hetken pelaajarosterin harvenemisen vuoksi Kuortane jäi väliin, mutta Kauhajien Nuotti-areena kuitenkin kutsui osaa vihreäsydämisestä joukostamme. Kah, pitää teherä kolomesta haloosta valakia, jonsei muu auta.

Pikkubussin matka Jyskälästä Kauhajoelle taittui hyvässä seurassa rapeasti ja bensanhuuruisesta pukukopista ulos tuli vielä hieman aamupöpperöinen joukko. Aamupaini SeMin kanssa oli takkuinen ja valmennuksen pelijälkipalaveri mallia herättelevä. Vaan siitä se päivä lutviutui, päätettiin ottaa finaalipaikka ja sieltä kautta vielä sitten se ultimaattinen matkaan. Sen jälkeen, kun käynnistetty, JyPKi menöö eikä meinaa.

Alkusarjan loput pelit peli-ilo vain otti ja kasvoi, välierävaihe ohitettiin myös voitokkaasti. Pakkohan se on palkinnosta pelata. Finaalissa oli edessä (odotettu) aamupelin revanssin paikka. Ja niinhän se, varsinaisen trillerin perään SeMi kaatui jypyköiden käsittelyssä. Jottei valmennusporras joutuisi ilman nitroja huutamaan, tuomari päätti vielä yliajalla tuomita vastustajalle pilkun, vaikka vihreä pakkimme Rauhallisesti olikin liukunut sääntöjen mukaan ensin palloon. Ella maalissa kuitenkin kouraisi pallon varmasti hyppysiinsä ja loppuvihellyksen kaiku nosti jypykkäriemun kattoon. Nyp pannahan pöytä koriaksi.

Kapteeni tuumasi kannua nostaessaan, jotta ”tämon nyp parahultaanen!”

(Kg: Kauhajoen murtehella)


Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä