Kultaa Ilveksen Pääsiäisturnauksesta
19.4.2022 18:54 Uutiset / Tytöt -09

Kaunis keväinen sää ja pokaalihymyt

Ulkokausi lähti pelien osalta käyntiin Ilveksen Pääsiäisturnauksessa Kaupin urheilupuistossa. Keli suosi futareita, yhtään ei auringon kilossa paistatellessa harmittanut että Pirkkahalli oli vaihtunut Kaupin kolossaaliseen urheilupyhättöön. Edes aikainen aamulähtö ei pelottanut pääsiäisen pelimatkalaisia, JBL soi ja Volkkari vinkui. T13 kilpasarja kutsui kokeilemaan nappisten pitävyyttä.

Vihreävalkoinen JyPK09-joukko lähti ennakkoluulottomasti pelaamaan omaa peliään. Kovista vastuksista ja väliin tuhlatuista maalipaikoistakin riippumatta jälki oli vakuuttavaa. Alkusarjan voitto 6-0 maalisuhteella ja vakaa sekä päättäväinen pelin kääntäminen välierän tappioasemasta johtivat jypykkämme finaaliin emäntäseuraa Ilvestä vastaan.

Maltti puolustuksessa ja aggressiiviset nousut hyökkäyksessä olivat pelaajien toimesta todettu jo aiemmin vahvaksi lääkkeeksi ketä vain vastaan. Edeltävän viikon Eerikkilä-keikan huima syksyn kv-turnaukseen joukkomme siivittänyt vire jatkui myös aina vahvaa tupsukorvien jengiä vastaan. Peli oli yllättävänkin fyysinen ja vauhdikas finaaliksi, josko väliin shakkiottelukin, mutta lopulta itseluottamusta uhkunut vihreäsydäminen tornado pyyhkäisi palkintopöydältä kultaisimmat mitalit ja isoimman pokaalin Jyväskylään.

Luottamus omaan tekemiseen on vahvaa ja onnistumiset kannustavat yhä määrätietoisempaan harjoitteluun kuin pelaamiseenkin. Turnauksen maaliero 10-2 kertoo paljon joukkueen tahtotilasta. Tästä on mainio jatkaa kesää kohti.   
Lisää uutisia
Tytöt -09
«  Syyskuu   »
Kategoriat