20
TOU
14.00
Edustus, Naisten Liiga

JyPK JyPK - ONS  4 - 1

Jyväskylä, Harjun stadion

Ennakko JyPK-ONS 20.5.2017 Harju klo 14

JyPK saa vieraita Oulusta tänään lauantaina 20.5.2017.

ONS on JyPKille tuttu joukkue ykkösestä, jossa he ovat pelanneet useamman kerran vastakkain. Perättäisinä vuosina molemmat joukkueet ovat nousseet Naisten Liigaan, ONS vuonna 2015 ja JyPK kauden 2016 päätteeksi. ONS on nuori, mutta taitava joukkue ja joukkueen vahvuus on, että joukkueen runko on pysynyt monta vuotta koossa.

Molemmilla joukkueilla alkukausi on lähtenyt pisteitä katsottaessa heikosti käyntiin, sillä JyPK on neljällä pisteellä juuri ONSin yläpuolella. ONS on alkukauden otteluistaan onnistunut saalistamaan pisteitä ainoastaan voittamalla GBK:n. JyPK puolestaan voitti edellisessä kotiottelussaan PK-35 Vantaan ja viime viikonlopun Ahvenanmaan reissulta tuli mukana yksi piste. Jyväskyläläiset ovat siis napsineet kahdesta perättäisestä ottelusta pisteet ja tänäänkin on tarkoitus kasvattaa pistesaalista.

JyPK pyrkii lauantaina olemaan agressiivinen ja puolustamaan tiiviisti. Myös maalipaikkoja pitää pystyä luomaan enemmän ja viimeistely täytyy olla korkealla tasolla. Vaikean alun jälkeen JyPKin peli on nyt paremmalla mallilla, joten lauantailta odotetaan pisteitä ja hyvää, tasaista 90-minuuttista. JyPK saa jälleen jalkeille iskukykyisen kokoonpanon, poissa ovat loukkaantumisten vuoksi edelleen Linda Norrena ja Emmi Manninen.

Ottelu pelataan Harjulla kello 14 alkaen, tervetuloa!

Liput 5€

Kuva: Felix Zschauer

Tilastot

4 - 1

ONS
(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä