24
TOU
19.00
Edustus, Naisten Liiga

Ilves - JyPK JyPK   2 - 0

Tammela stadion

Ennakko Ilves-JyPK ke 24.5.17

Naisten Liiga jatkuu JyPK:n osalta jo huomenna keskiviikkona, kun jyväskyläläiset matkaavat Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Odotettavissa on tasainen ottelu, jossa kohtaavat kaksi nousujohteisesti viime kierroksilla pelannutta joukkuetta. JyPK on saalistanut edellisistä kolmesta ottelustaan seitsemän pistettä ja on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kahdeksan. Sen sijaan Ilves on sijoittunut tällä hetkellä kuudenneksi Naisten Liigassa ja on myöskin pelannut hyviä otteluita viime viikkojen aikana, sillä tupsukorvat ovat voittaneet viimeiset kaksi otteluaan.

Ilveksen leiristä maalinteossa ovat kunnostautuneet erityisesti Roosa Ärväs (6 maalia) sekä Rosa-Tuulia Mikkola (5 maalia), näiden ja muidenkin maaliahneiden ilvesläisten kanssa saavat Pallokerhon pelaajat olla tarkkoina huomisessa ottelussa. Mikkola onkin jyväskyläläisille tuttu viime kaudelta, kun Mikkola sekä muita tamperelaisia pelasi useita otteluita JyPK:n riveissä Ilveksen kanssa voimassaolleesta farmisopimuksesta johtuen.

Joukkueet kohtasivat talven harjoituskaudella kahteen otteeseen, JyPK vei molemmat ottelut nimiinsä lukemin 3-0. Harjoituskauden jälkeen molemmat joukkueet ovat kokeneet muutoksia, joten harjoitusotteluiden tuloksia ei kannata juurikaan tuijotella enää tässä vaiheessa kautta. Kuitenkin varmaa on se, että kummallakin joukkueella riittää näytönhaluja sekä voitonnälkää. JyPK lähtee hakemaan Tampereelta kauden kolmatta voittoaan, mutta helpolla se ei tule. Tahtotila joukkueella on kuitenkin tällä hetkellä sellainen, että muu kuin voitto ei kelpaa ja huomenna Tammelassa nähdään varmasti upeita suorituksia, taistelutahtoa sekä yhtä komeita maaleja kuin on edellisillä kierroksillakin nähty.

Ottelu alkaa huomenna keskiviikkona 24.5.17 Tammelassa klo 19.

Tilastot
Ilves

2 - 0

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä