16
HEI
11.00
Tytöt -05 yj, Gothia Cup 2019 G14

JyPK - Sunderby SK  

Inlag 10, Kungsbacka

Gothia Cup: JyPK05 yj. 7 - 0 Sunderby SK

Alkusarjan toinen peli vaati paljon lyhyemmän hehkutusajan kuin turnauksen avausottelu, ensimmäiset minuutit taisto kentällä oli tasaista ennakoiden todella tiukkaa peliä pisteistä. Mutta kun viiden minuutin kohdilla YJ-kone hyrähti käyntiin niin kyyti oli kylmää Sunderbyylle. Ensin Saara-Elvi-AnniP-Ceccu syöttöketju vapautti Lauran läpi ja 1-0 maalintekoon. Seuraavan maalin syöttöketju oli mallia Hanna-Elvi-Inka ja Nea pisti keskityspallon maalinedestä sisään ilmasta. Kolmannen maalin Cecculle ruokki Elvi-Saara-Laura kombinaatio, tämä tarjoilu päästi Ceccun puolittain läpi ja sijoitus ohi maalivahdin päivitti tilanteeksi 3-0. Ja vielä ennen taukoa Saara-Hanna-Laura toi pallon takakulmalle ja tyhjiin sen pääsi siirtämään Nea.

Toisella puolikkaalla sama tahti jatkui, 5-0 syntyi laidan kautta: ensin Laura pelasi Eeville, hän meni vasemmalta laidalta päätyyn ja siitä takaviistoon Lauralle, joka pisti pallon taka-alakulmaan. Saana tykitti 6-0 tulostaululle matalalla vedolla vasempaan alakulmaan, kulman jälkeen pallo tuli hyvään tykityspaikaan hieman alueen rajan ulkopuolelle. Tämän jälkeen YJ siirteli palloa kaikessa rauhassa eri kentän alueilla, pitäen Sunderbyn irti pallosta. Loppulukemat 7-0 teki Elli pienen hässäkän päätteeksi iskemällä ekan laukauksensa irtopallon sisään.

Huippuottelu YJ:ltä, Sunderbylle ei jätetty ei palaa, ei murusia. Kaikilta hieno parannus eilisestä, tämän pelin jälkeinen loppupalaveri oli todella lyhyt.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä