Tytöt -05 yj, Gothia Cup 2019 G14

KIF Örebro DFF - JyPK

Inlag 6, Kungsbacka

Gothia Cup: KIF Örebro DFF - JyPK05 yj. 0 - 2

Alkusarjan viimeisessä ottelussa pelattiin torstaina alkavan pudotuspelin aloitusaikaa (ja vastustajaa). Karlslunds IF Örebrolla oli vankka kannattajajoukko kentän laidalla, YJ:n kannatusjoukot pystyi laskemaan kahden käden sormin.

Peli alkoi tasaisesti mutta muutaman minuutin jälkeen YJ. alkoi rummuttamaan hyökkäyksiä sarjatulella kohden punapaitojen maalia. Pallo riistettiin keskikentällä ja suhteellisen harva KIF-puolustusverkko tarjosi syöttölinjoja pystyy joka kaistalla. Ja niitä myös käytettiin hyvin nopeasti. Kymmenen minuutin kohdalla valkopaitainen YJ. oli saanut kasaan puolen tusinaa loistopaikkaa mutta tulostaululla säilyi 0-0. Paitsioita vihellettiin vielä enemmän, kaikki YJ.:lle. Osa ei kyllä omaa sääntökirjan tulkintaa paitsion perusteista täyttänyt.

Puoliajan jälkeen YJ. otti maltin mukaan peliin ja aloitti pallon siirtelyn kentän eri alueilla, tämä johti siihen että paitsiovihellykset muuttuivat vapaapotkuvihellyksi. Toisaalta Timo oli tarjonnut tuomarille puoliajalla ystävällisenä eleenä voimakkuuksilla olevia aurinkolaseja häikäisevän auringon vaikutusten minimointiin. 30 minuutin kohdalla Nea antoi vaparin alueen oikealta kulmalta, se kaarsi kauniista takatolpalle, josta Jenni puski pallon maaliin, vapauttava 0-1 maali. Tämän jälkeen YJ. aloitti pelivälineen totaalikontrollin, lopussa Ceccu pisti vielä Minean laukoman ja moken torjuman pallon 0-2 loppulukemiksi sisään.

Pelaaminen luonnonnurmella muutti hieman pelin luonnetta, samoin ettei ottelun alun laatupaikoista palloa sisään saatu. Mutta kärsivällisyys palkittiin, eikä vastustajalla ollut yhtään maalipaikkaa.

Alkusarja loppuun 3 voitolla, laskettuja maaleja 0 ja hattutempusta jäi uupumaan muiden joukkueiden maalieron saaminen pakkaselle. KIF Örebrolla se jäi nollaan.