Gothia Cup päivä 7: Pelipallosta ilmat pois ja ihan jotain muuta
Julkaistu: 19.07.2019 00.00

Gothia Cup päivä 7: Pelipallosta ilmat pois ja ihan jotain muuta

Perjantain ohjelmaan vapautui torstain viimeisen pelin jälkeen yllättävästi aikaa, siihen lähdettiin kaikenlaisia ideoita virittelemään. Tian kuvaus tyttöjen keskustelusta meni osapuilleen näin: "Kysyt 19 tytöltä mitä haluaisivat tehdä niin muutama haluaisi Lisebergiin, muutama ei ainakaan sinne. Osa haluaisi jäädä koululle, mutta jos kukaan muu ei halua tai joku haluaa Lisebergiin niin sitten voisi myös mennä keskustaan shoppailemaan. Muttei ainakaan heti aamulla tai koko päiväksi." Jep. Eli lähdemme aamupalan jälkeen yhden pysäkin verran Hede Fashion Outletiin, tältä reissulta ei tyhjin käsin kotiin tulla. Tai paljain jaloin. Tai ilman paitaa...


Ostosreissun paluuosuuden perusteella voittajaksi tässä Amazing Shopping Racessa selviytyi perhe Heino. Mutta myös muut suoriutuivat oikein kelvollisesti, hyvä tytöt ja Ari. Markus ja Timo ottivat se tarpeellisen perusmiehen roolin: huokailut olivat syviä kuin Mariaanien hauta.

Muutoin ohjelma oli hyvin vapaa: koululla sai hengailla poikien kanssa (siihen oli tiivistynyt eräs iskuryhmä), käydä lähiostarilla shoppailemassa ryhmänä tai vaikka ihan vain antaa ajan kulua. Kukaan ei tullut "mulla ei ole mitään tekemistä" repliikillä keskustelua aloittamaan joten ilmeisen hyvin sujui. Miesten luolassa oli perinteiseen tapaan "pop-up" cafe, asiakkaiden palaute "miksi meillä on näin hyvät eväät" lämmittivät kyllä henkilökunnan mieltä.


Trio Ari, Markus ja Timo kävivät iltaretkellä Bradvida-stadionilla todistamassa kuinka KFV Segeberg marssi finaaliin voittamalla itävaltalaisjoukkueen rankkareilla. 2-0 johto suli toisella puoliajalla kahden vaparimaalin johdosta (saksalaismoken ulottuvuuden rajoittuneisuus käytettiin todella tehokkaasti hyväksi), mutta loppujen lopuksi samainen maalivahti ratkaisi ottamalla yhden kopin rankkarikisassa.


Bradvida-stadion oli Arin edellisen Gothia-reissun (2016) majoituskoulun kulmilla, muistijäljet ko reissusta iskivät mieleen kun Kontulan ostarin tunnelmainen ostari tarjosi yhdet virvokkeet. Kungsbacka on kyllä todella onnistunut päivitys majoitusmiljööksi, eikä ostareidenkaan voittajassa ole tässä kisassa epäselvyyksiä.




Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä