JyPK-07 päätti Itä-Suomen T12 piirisarjan voittoisasti
16.9.2019 8:15 Uutiset / Tytöt -07

Palokan riennon ja Jyväskylän pallokerhon joukkueet onnistuneen Itä-Suomen piirisarjakauden lopuksi.

Itä-Suomen T12 piirisarjan ylemmän loppusarjan päätöskierros pelattiin sunnuntaina 15.9 Iisalmessa. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Pallokissat lukemin 4-2. Toisessa ottelussa vastaan asettui Palokan Riento, joka on tuttu vastustaja niin Keski-Suomen sarjoista kuin kesän turnauksista. Ottelu päättyi JyPK:n voittoon lukemin 6-2. Kuvassa joukkueet Keski-Suomen derbyn jälkeen.

JyPK-07 lopullinen sijoitus sarjassa oli upeasti 3. Ensimmäistä kertaa toisen piirin sarjaan osallistunut JyPK-07 halusi ennen kaikkea lisää monipuolisuutta ottelukalenteriin.

"Kyllä tämä sarja tarjosi meille juuri niitä pelillisiä haasteita, joita kaivattiin. Reissukilometrejä tuli toki kesän aikana jonkun verran, mutta pelit olivat ehdottomasti sen arvoisia. Samalla saimme luotua paljon uusia kontakteja muihin meidän ikäluokan joukkueisiin ja seuroihin," tarinoi vastuuvalmentaja Eemil Myllylä.

"Siellä oli kivaa vaikka välillä oli vähän pitkät pelimatkat. Hyvän tasosia pelejä ainakin. Kovia ja hyviä! Ei ollu mitään 13-0 pelejä. Tosi tasasia!" kommentoivat JyPK:n pelaajat.


   
Lisää uutisia
Tytöt -07
Kategoriat