Infokirje vanhemmille 17.9.2019
17.9.2019 17:20 Uutiset / Tytöt -11

Tiedoite vanhemmille.

Hei

JyPK 2011/2012 kausi 2019 on nyt saatettu päätökseen. Jokainen tyttö oppi uutta tämän kesän aikana niin jalkapallosta kuin joukkueen jäsenenä toimimisesta! Tästä on hyvä jatkaa. Nyt edetään vuosi sitten tehtyjen suunnitelmien perusteella. On aika jakaa joukkueet omiksi joukkueiksi: JyPK11 ja JyPK12.

Harjoittelemme vielä tällä viikolla ke ja pe. Kausi päättyy 24.9. joukkueen päättäjäisiin. Lokakuun alusta joukkueet jatkavat erillään.

JyPK11 joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Jani Sallinen. Anni on myös ilmoittanut halukkuutensa jatkaa joukkueen valmennuksessa.Joukkueenjohtajina jatkavat Leena ja Olli, jos joku muu haluaa tulla tilalle niin sekin käy. Vanhemmista tarvitaan joku hoitamaan rahastonhoitajan tehtäviä, jotta joukkue voi toimia. Harjoituksia on tarkoitus pitää 2-3 kertaa viikossa. Harjoituspäivistä ja paikoista ei ole vielä tietoa, informoimme niistä heti kun ne selviävät. Pelaamme myös talvikaudella aktiivisesti pelejä: harjoituspelit, JJK:n järjestämä talviliiga ja ainakin yksi turnaus. Joukkueeseen mahtuu mukaan uusia pelaajia.

JyPK12 joukkueen vastuuvalmentajana on Iita Pienimäki, kunnes joukkueelle löydetään sopiva valmentaja. Joukkue harjoittelee talvikaudella 2 kertaa viikossa. Joukkueen rahastonhoitajana jatkaa luultavasti Emilia. Vanhemmista tarvitaan joku hoitamaan joukkueenjohtajan tehtäviä, jotta joukkue voi toimia. JyPK 12 joukkueeseen on ilmoittautunut kortteliliigasta yhdeksän uutta pelaajaa mukaan, joten pelaajia on erittäin hyvä määrä. Joukkueeseen otetaan mukaan myös 2013 syntyneitä pelaajia ja heistä tulee oma joukkueensa taas vuoden päästä syksyllä. Uuden T12 joukkueen ensimmäiset harjoitukset ovat keskiviikkona 25.9. klo 17:15–18:30 viitaniemen tekonurmella. Joukkue jatkaa harjoittelua kerran viikossa syyslomaan asti, jonka jälkeen alkaa talven vakiovuorot.

Sekä JyPK11 että JyPK12 joukkueen vanhemmille on tarkoitus järjestää marraskuussa vanhempainpalaveri talvikauden ja tulevan kesän asioista.


   
Lisää uutisia
Tytöt -11
«  Tammikuu   »
Kategoriat