IK-halliturnauksesta pytty kotiin
8.2.2020 21:12 Uutiset / Tytöt -09

Pytty kotiin!

"Son hartioosta kiinni jos sukset ei luista", tuumivat varmaan tyttömme Pohjanmaan lakeuksilla, kun IK:n halliturnauksessa kirmailtiin.

Menomatka katkesi Ähtärissä, tullessa kurvailtiin Keskisen kaupalle. Mutta ne pelit...

Ei Vehkahallin nurkissa pyöriminen talven kohmettamana ole ilmeisesti ihan hukkaan mennyt. Kolme voitokasta peliä SeMiä, VIFKIä ja Norvallaa vastaan toivat jypyköillemme turnauksen finaalipaikan. Finaalissa emäntäjoukkuetta IK:ta vastaan painittiin ja juostiin toden takaa, kuten leveysasteille sopii. Aiemman päivän syöttöpeli vaihtui kultamitalitaistossa raastamiseen, raatamiseen ja sykkeen korottamiseen, etenkin, kun annettiin vastustajalle yksi eteen alkupaineen jälkeen. Tulipa väliin niinkin kiire, ettei varistakaan ehtiny sanoa ku linnuks. Tolppiakin jouduttiin kolistelemaan ennen kuin tyttömme ottivat omansa ja latoivat voittoon tarvittavan yhden maalin eron. Hienon pelipäivän kruunuksi nostettiin pytty kohti kattoa ja kultamitaliriemu repesi täyteen hurmokseen hallin tiiviissä tunnelmassa. Hyvää yritetähän...

Mainio turnauspäivä mainiossa hallissa ja järjestelytkin toimivat mallikkaasti. Kiitos IK ja kiitos kaikki vastustajat! Jyväskylää kohti.


   
Lisää uutisia
Tytöt -09
«  Tammikuu   »
Kategoriat