23
LOK
13.00
Tytöt B, BSM sarja

JyPK TB - EPS  1 - 2

Jyväskylä, Vehkahalli TN

Kauden päätös mestareita vastaan: JyPK - EPS

Kausi saa arvoisensa päätöksen kun Vehkahalliin saapuu ottelun päätteeksi kultamitalit kaulaansa saava Espoon Palloseura. EPS on pelannut vakuuttavan kauden, tappioton 17 ottelun taival takana (16 voittoa, 1 tasapeli). Kotijoukkueella JyPK:llä on myös viimeisessä pelissä hyvän kauden päätöksen lisäksi panoksena lopullinen sijoitus SM-sarjassa. Ennen viimeistä kierrosta sijoitus on viides, mutta riippuen viimeisen kierroksen tuloksista lopullinen sijoitus on välillä 4-9. Voittamalla EPS:nsijoitus on luultavasti viides, tasapelillä 5-9 ja tappiolla 6-9. Ja todennäköisesti lopullisia sijoituksia jaetaan maalieron perusteella, se kun määrää tasapisteisiin päätyessä järjestyksen. Jännitystä on myös taistelussa hopeamitaleista Hongan sekä HJK:n välillä sekä kamppailussa 10. sijasta ONS:n ja P-Iirot/YJ:n välillä. Kymmenes sija oikeuttaa karsintaan yhdessä kolmen 1-divisioonalohkovoittajan kanssa kahdesta paikasta kauden 2022 SM-karsintasarjaan.

Kotijoukkueella on takana kaksi hyvää vieraspeliä (EBK, NuPS) ja kova halu päättää sarja voittoisasti kotiyleisön edessä. Tämä on myös viimeinen junnusarjan peli aika monelle 03-ikäluokan pelaajalle kuten myös vastuuvalmentaja Timo Korhoselle. Peliin latautumisen pitäisi olla aika helppoa, toki kun isoja tunteita pelissä niin hienosäädön kanssa oltava tarkkana. Joten tulkaahan nauttimaan kovatasoisesta SM-sarjan pelistä, tämä helppo luvata kun kultamitalit on jo ennen ottelua Jyväskylään toimitettu. Paikalla on myös kioski.

Otteluisäntänä on SoulCore:

SoulCore on IT-talo, joka toteuttaa ohjelmistoja uudenlaisella tavalla. Yrityksen hyödyntämä korkean tuottavuuden sovelluskehitysmenetelmä tehostaa ja nopeuttaa ohjelmistojen toimitusta radikaalisti perinteiseen sovelluskehitykseen verrattuna, tuottaen asiakkaalle välittömästi näkyvää konkretiaa. Lue lisää osoitteessa soulcore.fi.

Ottelu Palloliiton Tulospalvelussa

Ottelun live-lähetys SolidSportissa

Tilastot

1 - 2

EPS
(0-1)
42'MaaliKalske Nelli
47'MaaliKalske Lotta
77'MaaliMatikainen Nana

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä