Ennakko FC Kuusysi-JyPK/2 24.7.2021
23.7.2021 21:54 Uutiset / Naiset 2

Kauden viides peli edessä

Viime viikonloppuna joukkue vietti kesätauon ja myös kyykkä oli pelaamatta, kun ottelu HJK:ta vastaan peruttiin.

Vielä kaudella 2015 Kyykkä on pelannut Naisten Ykköstä ja sen jälkeen kakkosta etelälohkossa. Viime kaudella sijoitus oli lohkossa 3. ja kaudella 2019 lohkovoitto irtosi selkeästi, mutta nousukarsinnoissa Pallo-Iirot olivat selkeästi vahvempia, eikä nousua tullut.

Tällä kaudella FC Kuusysi on pelannut vasta vain kaksi ottelua. Ensimmäinen ottelu FC Honkaa vastaan päättyi Espoolaisille selkeästi 5-0. Toinen ottelu päättyi 0-0 FC Espoota vastaan.

Kyykkä tekee yhteistyötä liigajoukkue TiPS:n kanssa, joten mahdollisia vahvistuksia voi olla mukana myös huomenna.

Me puolestaan olemme voittaneet kolme peliämme ja yksi ottelu on päättynyt tasan. 10 pistettä oikeuttaa jaettuun ykkössijaan FC Espoon kanssa.

Viime peli Härmää vastaan päättyi selkeään 3-0 voittoomme ja tuo ottelu oli selkeästi kauden paras, mutta myös paljon parannettavaa yhä löytyy.

Huomenna on tavoitteena on pelata kauden ensimmäinen täysin ehjä 90 minuuttia. Pallollisen pelaamisen täytyy pysyä vähintään samalla tasolla ja sitä pitää pystyä käyttämään paremmin ja tehokkaammin hyödyksi. Pelkkä pallonhallinta ei riitä, vaan myös murtautumisen pitää olla hyvällä tasolla. Pyrimme saamaan vielä enemmän vaarallisia maalintekopaikkoja.

Kapteeni Emmi Luoma-aho uskoo huomenna olevan kova ottelu.
Kovaa peliä odotan, tosin kyllä kaikkia vastaan odotus on sama. Muutama vuosi takaperin ollaan vastakkain pelattu, mutta tämän kauden joukkueesta ei ole paljon tietoa. Mutta uskon, että ollaan kyllä parempi joukkue, kun vaan saadaan oma peli pyörimään meidän omalla hyvällä tasolla. Meillä on muutamia harmittavia ja tärkeitä poissaoloja, mutta onneksi meillä on laaja ja tasokas rinki, joten loistavia pelaajia kentälle saadaan joka tapauksessa.”

Puolustuspään pelaaja Heidi Takala odottaa myös kovatasoista peliä.
”Kova peli tulossa, FC Kuusysi näytti kuitenkin tasapelillä FC Espoota vastaan, ettei ole mikään heittopussi, vaikka kausi on lähtenyt vähän heikosti käyntiin. Kyykkä on kuitenkin menestynyt lohkossa ennen aina hyvin. Mutta uskon, kun vaan pidetään maltti omassa pelaamisessa ja hyödynnetään maalipaikat, niin eiköhän kolme pistettä lähde meidän matkaan.”

Heidi on ottanut kehityksessä isoja askelia kauden aikana ja peli on parantunut pelipeliltä.
Ihan huippua, kun pääsee alottamaan pelin, tietää et jotain on tehnyt treeneissä oikein. Sen takia haluan myös antaa kaikkeni kentällä joukkueen eteen.”

Ottelu pelataan Lahdessa Mukkulan tekonurmella klo 13:00 alkaen!


   
Lisää uutisia
Tytöt -05/-06 vihreä
«  Syyskuu   »
Kategoriat