Ennakko JyPK/2-FC Espoo 31.7.2021
30.7.2021 22:27 Uutiset / Naiset 2

Sarjakärki Viitaniemeen

Huomenna lauantaina pelataan kärkiottelu, kun sarjakärki FC Espoo saapuu vieraaksemme Viitaniemeen.

Viiden ottelun jälkeen FC Espoo johtaa lohkoa 13 pisteellä ja on meitä kolme pistettä edellä.

Espoolaisilla on siis neljä voittoa ja yksi tasapeli kasassa. Ainut pistetappio on tullut FC Kuusysiä vastaan, tuo peli päättyi 0-0. Espoolaisilta löytyy myös maalintekovoimaa. Liisa Merisalu ja Eveliina Karaslahti ovat molemmat tehneet jo 4 maalia.

Samaa joukkuetta vastaan myös meillä oli ongelmia. Viime viikolla kärsittiin kauden ensimmäinen tappio Lahdessa ja tuo oli selkeästi kauden huonoin ottelumme.

Huomenna lähdetään hakemaan samaa tasoa, joka ennen viime peliä meillä oli. Omalla hyvällä pallollisella pelaamisella ja tiiviillä puolustamisella meillä on mahdollisuus voittaa jokainen joukkue tässä sarjassa.

Huomenna pyrkimys on siis napata taas kolme pistettä ja palata voittojen tielle. Helpolla pisteet eivät varmasti lähde, vaan odotettavissa on kärkiottelun tasoinen matsi.

Myös laituri Ada Pekkanen odottaa kovatasoista ottelua.

”Ootan kyllä kovaa ja tiukkaa ottelua huomenna, on varmasti kovin ottelu tälle kaudelle. Meidän täytyy nostaa tasoa viime pelistä, mutta treeniviikko on kyllä osottanut, että huomenna sopii odottaa pisteiden jäävän Jyväskylään. Tulkaahan paikalle kannustamaan ja katsotaan hyvä tasoista kärkikamppailua!”

Huomenna Viitaniemessä JyPK-FC Espoo klo 16:00!

Tervetuloa!


   
Lisää uutisia
Tytöt -05/-06 vihreä
«  Syyskuu   »
Kategoriat