JyPK 12 voitti Helmari tapahtuman
Julkaistu: 29.03.2023 00.00

JyPK 12 voitti Helmari tapahtuman

Tämän vuoden ensimmäinen Helmaripolkutapahtuma järjestettiin Eerikkilässä 15.-17.1. Tapahtuma oli monella tapaa erityinen meidän 2012 syntyneiden joukkueellemme. Olimme tietoisia, että tapahtumaan tulee ikäluokan huippujoukkueita ja taidollisesti parhaita pelaajia. Joukkueestamme valmennus valitsi tapahtumaan 13 tyttöä edustamaan kovatasoisessa turnauksessa.

Ensimmäisenä päivänä tuli jo selväksi mihin ryhmä pystyy ja niin päävalmentaja ottikin haasteen vastaan: mikäli joukkue ei häviä yhtään puoliaikaa, värjää valmentaja tyttöjen ehdotuksesta tukkansa seuran värillä, vihreällä.

Läpi koko turnauksen olimme aina vain lähempänä haasteen voittoa, ja tyttöjen iloksi valmentaja lähempänä uutta hiusväriä!

Ja lopulta 16 pelattua puoliaikaa ilman tappioita ja vain 3 päästettyä maalia, olimme ykkösjoukkue turnauksessa! Ihan huippu hieno joukkue kokonaisuudessaan, hyviä pelejä, hienoja onnistumisia ja erittäin upea joukkuehenki olivat avain menestymiseen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Olen erittäin ylpeä joukkueesta, koko 12 syntyneiden joukkueesta, ja on ilo toimia tässä joukkueenjohtajana, kun ympärillä on osaavat valmentajat, kehittyvät ja motivoituneet pelaajat ja seura, joka tukee kehitystä, sekä mahdollistavat vanhemmat, jotta tytöt saavat urheilun kautta monenlaisia kokemuksia niin pelaajana kuin kasvavana nuorena.

Kiitos JyPK 12 ja taustat

VOIMALLA VIHREÄN SYDÄMEN ja tukan!

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä