B18, B18 SM karsinta

P-Iirot/YJ - JyPK TB   1 - 6

Äijänsuo stadion

P-Iirot YJ - JyPK 1 - 6

Talvikauden pelin sää oli kuin marraskuinen myrsky, näinollen peliareenaksi vaihtui halli kookkaamman ulkokentän sijaan. Valmennus oli tämän ennakoinut ja taktiikkahatusta nykäistiin yksinkertaistettu malli: keskialueen pallon hieromisen sijaan pääsuunta pallollisena oli pystyyn, raumalaispuolustuksen selustan tilat käyttäen. Ja tänään koko joukkue oli todellakin pelin ytimessä: pienellä kentällä kaksinkamppailut voitettiin ja sen jälkeen niin hyökkääjät kuin laiturit ampuivat kohden P-iirot päätyä kuin Mäkäräinen pystyammunnan jälkeen sakkokierrokselle.

Ensimmäisen maalin teki Niia, voitettuaaan kilpajuoksun kotijoukkueen maalivahtia vastaan tyhjä maali odotti ja 0-1 parinkymmenen minuutin pelin jälkeen. Viisi minuuttia tästä ja 0-2 Tiian viimeistelemänä. Viisi minuuttia lisää pelikelloon ja Niia laittoi päivän toisen, 0-3 oli myös taukotilanne.

Pelin luonne säilyi saman myös jälkimmäisen puolikkaan, 0-4 oli Pauliinan viimeistelytaitoa. Ja sen jälkeen Niia täydensi hattutempun 0-5 maalilla. Kotijoukkueen rikottua kuparisen Pauliina teki vielä ottelun toisen maalinsa ja loppulukemat 1-6 jäivät tilastoihin.

Koko joukkueen osalta pelattiin karsintasarjan paras peli, niin taktisesti (Timon piirustukset menivät toteutukseen) kuin henkilökohtaisilla onnistumisilla. Erityisesti uusiutunut puolustuslinja Siiri P, Annu, Emmi L ja Anida onnistuivat loistavasti etukäteen kovaksi tiedetyn P-Iirot YJ hyökkäyksen kanssa. Nanna pääsi maalillaan suhteellisen helpolla, mutta kyllä ekan puolikkaan loppuun yksi kunnon pelastus piti ottaan. Keskikentällä Tao ja Sanna pelasivat hyvän pelin, laidoilla maalarimestari Niia, Ceccu ja Noora saivat harmaita hiuksia kotijoukkueen puolustukselle, samoin hyökkääjäkvartetti Minttu, Tiia, Veera ja Pauliina. Mainittakoon myös Aadan ekat minuutit BSM-sarjassa ja B18-joukkueen mukana.

Kolme pistettä lisää pistetaulukkoon antaa hyvän lähtökohdan kahteen viimeiseen otteluun. Niissä voidaan pelata SM-sarjapaikan lisäksi myös lähtöpisteistä.

Ottelun tilaston Palloliiton tulospalvelusta.

Tilastot
P-Iirot/YJ

1 - 6

(0-3)
21'MaaliSalminen Niia
26'MaaliImmonen Tiia
31'MaaliSalminen Niia
65'MaaliPirinen Pauliina
78'MaaliSalminen Niia
80'MaaliPirinen Pauliina