B18, B18 SM karsinta

KPV YJ - JyPK TB   0 - 3

Kokkola, Kippari Hall

SM-karsinta: KPJ YJ - JyPK 0-3

JyPK sai otteluun todella terävän alun kun KPV-alakerta tarjoili pitkän syöttöketjun päätteeksi Veeralle alueen rajalle vasurin vetopaikan, 0-1 painui vasempaan yläkulmaan pelikellon näyttäessä nippa nappa kolmea minuuttia. Ja näin valkopaitainen vierasjoukkue pääsi tuulettamaan kauden avausmaalia runsaslukeisen kokkolalaisyleisön edessä. Koreografia oli haettu keilahallin parketilta, täyskaatohan siitä tuli.

Toista maalia ei tarvinnut odottaa paljoa kauempaa, seitsemän minuutin kohdalla pallo pelattiin Pauliinalle keskustaan, 1v1 tilanteen voitto ja tarkka syöttö KPV puoluslinjan edessä hyvän sivuttaisliikkeen tehneelle Veeralla. Hän siirsi ekalla kosketuksella pallo oikean jalan tähtäimeen ja tokalla komea laukaus KPV maalivahdin hämmästykseksi oikeaan kulmaan, 0-2.

Ensimmäisellä puoliajalla ei lisämaaleja nähty, JyPK peli pysyi hyvin paketissa ja se ei antanut KPV:lle liikaa maalintekomahdollisuuksia.

Toinen puoliaika oli selkeästi kotijoukkueen: korkea prässi aiheutti vaikeuksia pelinavaukseen ja paineen alla syöttöjen onnistumisprosentti laski huomattavasti ensimmäiseen puolikkaaseen verrattuna. Sitkeä puolustustaistelu sekä Nannan torjunnat pitivät KPV:n kuitenkin nollilla. Ja viimeinen naula tämän pelin arkkuun lyötiin 83. minuutilla: Inka sai pallon oikeaan laitaan ja pitkä syöttö linjan taakse tavoitti pukkimaisesti kärkkyneen Pauliinan, pallo haltuun ja hallittu sijoitus oikeaan alakulmaan ohittu vastaan tulleen KPV-vahdin. "Pampu-Party" siivitti joukkueen hienoon 3-0 vierasvoittoon.

Vastuuvalmentaja Timo piti joukkueen esitystä erittäin hyvänä, etenkin 1. puoliaika oli erinomaista peliä. Toisella jaksolla piti taistella ja se onnistui välillä hyvinkin kovasta kokkolalaispaineesta huolimatta. Joukkue oli sitoutunut ja pelin alun kylmä viimeistely maalipaikoissa antoi avaimet näin hyvään tulokseen. Hyvä aloitus karsintyapeleille, tärkeät pisteet ja kyllä KPV tulee varmasti aiheuttamaan pistemenetyksiä muille B-karsintasarjan joukkueille, tuumi Timo.

Ottelun tilastot Palloliiton Tulospalvelussa.

Tilastot
KPV YJ

0 - 3

(0-2)
3'MaaliLamberg Veera
7'MaaliLamberg Veera
83'MaaliPirinen Pauliina