Tytöt B, BSM sarja

NuPS - JyPK TB   0 - 5

Nummela Rintamäki areena TN

Nummelasta täysi pistepotti: NuPS - JyPK 0 - 5

Nummelan hämärtyvässä illassa alkanut peli oli hyvin yksipuolinen kamppailu, valkopaitainen vierasjoukkue vei peliä etenkin ensimmäisellä puolikkaalla 80-20 jaolla, toisella jako oli luokkaa 65-35. Maalinteon aloitti 7. minuutilla Tao Stark, kun tilaa ja aikaa keskellä NuPS:n alueen rajaa oli riittävästi niin vasemman jalan veto upposi komeasti oikeaan yläkulmaan. Tämän jälkeen muutama loistopaikka pysähtyiNuPS maalivahti Siiri Niemiseen, kunnes 22. minuutilla Inka Häkkinen sijoitti 0-2 lukemat Nana Matikaisen maalintekoyrityksen jälkeen. Puoliaikatilanteen 0-3 viimeisteli Nana Matikainen ajassa 45+3 vasempaan yläkulmaan, esityön tuohon maaliin teki Anida Halttunen.

Toisella jaksolla JyPK:n maltti pallonhallinnassa ei pitänyt aivan niin hyvin kuin ensimmäisellä jaksossa, ajoittain nähtiin todella villiä tilanteenvaihtopeliä kun molemmat joukkueet yrittivät liian innokkaasti kääntää puolustusta hyökkäykseksi.Ja vaikka muutamia hyviä paikkoja syntyi niin 0-4 maalia saatiin odotella aina 65. peliminuutille. Siiri Kaislo laittoi pitkän pystypallon alueella, Nana Matikainen kerkesi siihen ennen maalivahtia ja sai käytännössä laittaa pallon tyhjään NuPS-maaliin. Loppulukemat sijoitti Minttu Laaksonen 73. minuutilla kun Aada-SiiriK-Inka-Noora ketju pelasi pallon Mintulle, rauhallinen sijoitus jätti NuPS-maalivahdin vaille mahdollisuuksia.

Päävalmentaja Timo Korhonen oli tyytyväinen joukkueen asenteeseen ja oman pelin tasoon, etenkin ensimmäisellä jaksolla. Aikainen avausmaali piti pelin hallussa ja maalipaikkoja oli paljon useampaankin maaliin kuin kolmeen. "Toisella jaksolla mentiin vähän liian nopeasti pystyyn, maltti loppui kun oli kiire hyökätä. Muutamia erinomaisia syöttöketjuja saatiin myös toisella jaksolla ja viimeinen maali oli kyllä hieno joukkueen yhteispeli ja kliininen viimeistely hyökkääjältä. Kokonaisuutena hyvä vieraspeli."

Joukkueiden tasoero oli niin suuri että pelin tempo oli aivan erilainen kuin edellisviikon EBK pelissä, myös fyysisyys oli vahvasti vierasjoukkueen etu. NuPS:lle kunnia siitä että yrittivät loppuun asti avausmaalia, mutta loppujen lopuksi JyPK maalivahti Nanna Leivosella oli helppo iltapuhde. Näin parin viime kauden vieraspelien saldo jäi kauden TPS-peliä vaille tappiottomaksi, voitto varmisti paikan SM-sarjan yhdeksän joukkoon ja siten osallistuminen ensi kauden SM-karsintaan on varmistettu. Muutoin ensi kauden tarkempi SM-sarjan kulku on hieman hämäränpeitossa, mutta ne onkin ensi kauden juttuja.

Tao Stark ja Nanna Leivonen pelasivat kauden viimeisen SM-sarjan pelinsä, seuraavana edessä U19 EM-karsinnat. Isot tsemit Tanskaan teille ja koko Suomen joukkueelle!

Ottelu Palloliiton Tulospalvelussa

Ottelun tallenne SolidSportissa.

Kauden viimeinen ottelu on klo 13 Vehkahallissa kun vieraaksi saapuu tämän kauden Suomen Mestari (uskalletaan näin jo kirjoittaa) EPS. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue hienoon kauden lopetukseen, paikalla myös kioski.

Kauden viimeinen vieraspeli hymyilyttää Marko Hakasta ja Timo Korhosta.

Huoltajat Anna ja Nea laittaneet paikat ja pallot ojennukseen.

Se on siinä, kauden viimeinen bussireissu.

Tilastot
NuPS

0 - 5

(0-3)
7'MaaliStark Tao
22'MaaliHäkkinen Inka
46'MaaliMatikainen Nana
65'MaaliMatikainen Nana
73'MaaliLaaksonen Minttu