Ennakko JyPK-FC KTP 4.7.2021
Julkaistu: 03.07.2021 00.00

Ennakko JyPK-FC KTP 4.7.2021

Heinäkuu jo ja vasta kauden kolmas ottelu edessä. Viitaniemeen saapuu vieraita Kotkasta, kun FC KTP astuu vastaan sunnuntaina.

FC KTP perusti naisten joukkueen uudelleen vuonna 2018. Silloin se asetti tavoitteekseen nousta neljässä vuodessa Kansalliseen liigaan.

Vielä viime kaudella FC KTP pelasi kolmosta, josta se nousi kakkoseen tälle kaudelle.

Tämän kauden ottelut Kotkalaiset ovat pelanneet Espoolaisia FC Honkaa ja FC Espoota vastaan. Molemmista otteluista on tullut tiukat 2-3 tappiot.

Kahdesta ottelusta JyPK on saalistanut 4 pistettä. Joukkue on tuskaillut maalinteon kanssa, mutta tilanteita on saatu kuitenkin hyvin luotua. Joukkue on puolustanut tiiviisti ja pyrkinyt organisoituun puolustamiseen. Keskikenttää on onnistuttu hyvin hallitsemaan.

Sunnuntain ottelussa pyritään tehokkaaseen maalintekoon.

Joukkueen keskikenttä pelaaja Heini Laaksonen vaatii hyvää pallollista pelaamista tulevaan peliin. ”Meidän pitää pystyä tässäkim pelissä pallonhallintaan. Nyt täytyy myös saada tehoja, sillä tältä joukkueelta niitä sopii odottaa. Vielä ei olla lähelläkään parasta peliä vielä pelattu, joten sunnuntaina olisi sen aika”

Sunnuntaille on luvattu lämmintä ja aurinkoista säätä. Laaksonen toivottaa katsojat tervetulleiksi peliin. ”Viime kotipelissä oli kivasti katsojia, vaikka sato vettä. Nyt paistaa aurinko, niin tulkaahan kannustamaan meidät kauden toiseen voittoon!”

Keskikentän taituri Meh Doe toivoo myös katsojia Viitaniemeen. ”Pelissä on ihan eri fiilis, kun katsojia on katsomossa. Pienikin mökä tuo lisää energiaa omaan pelaamiseen, joten tulkaahan kannustamaan!”

Ottelu alkaa kello 12:30 Viitaniemessä.

Otteluun on vapaa pääsy! Paikalla on kioski, mutta varaathan käteistä!

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä