B18, B18 SM karsinta

VIFK - JyPK TB   0 - 1

Fennia Arena

BSM-karsinta: VIFK - JyPK 0-1

Ensimmäinen puoliaika oli vierasjoukkueen hallintaa, mutta maalipaikat eivät päätyneet tulostaululle. Taukotilanne 0-0 piti molemmat joukkueet vahvasti kiinni kolmessa pisteessä. 56. minuutin kohdalla JyPK:lle helpottavan maalin pääsi tekemään Veera. Tao nousi vahvasti pallon kanssa keskeltä, syötti alueen rajalle Tialle, jonka kautta pallo päätyi vapaana olleelle Veeralle ja hän pisti pallon maaliin. Toisella jaksolla VIFK sai kaksi vaarallista maalipaikkaa läpiajojoen muodossa, mutta ne Nanna hoiti loistavasti. Muutenkin puolustuslinja pelasi hyvän pelin. Pelin lopulla vierasjoukkue harjoitteli pallonhallintaa vastustajan kulmalipulla ja kyllä sinne useamman kerran päästiinkin.

Ottelun onnistujana palkittiin Tao, erinomainen keskikentällä. SM-karsintasarjan kasteen saivat Vilja ja Nana, hyvin pelaten.

Karsintasarjan viimeinen ottelu on lauantaina 14.3. Vehkahallissa klo13.30, vastassa TP-47. Tuolloin panoksena on lohko B:n sijat 1-3, tasanen sarja huipentuu siis päätöskierroksella.

Ottelun tilastot Palloliiton Tulospalvelussa.

Tilastot
VIFK

0 - 1

(0-0)
56'MaaliLamberg Veera