Esittely
Ottelutilastot
FC Honka - JyPK TB
2021 - Tytöt B - BSM sarja
Klo 13:00 Tapiola 1 TN
20
Kes

Kauden toinen peli Espoossa: Honka - JyPK


Länsirannikon vierailun jälkeen joukkueemme suuntaa etelään, sääennusteiden mukaan helteisessä kelissä kohtaavat FC Honka ja JyPK Tapiolan Urheilupuistossa. Viime kauden hopeajoukkue on aloittanut kauden vahvasti ja kaksi ensimmäistä ottelua ovat tuoneet täyden 6 pisteen potin. Edelliskaudella joukkueiden kohtaaminen päättyi tasaisen väännön jälkeen 1-1, samanlaista ennakoidaan myös tämän kauden kohtaamisesta.

JyPK:n avausottelu tarjosi loppua kohden parantunutta peliä ja maalipaikkoja luotiin riittävästi. Nyt tavoite on laittaa pallot paikasta sisään, unohtamatta tiivistä puolustamista. Tähän otteluun saadaan mukaan myös muutamia avauskierroksella sivussa olleita pelaajia, joiden odotetaan tuovan vierasjoukkueen peliin lisää vaihtoehtoja.

Ottelun live-stream:

Pistejako Tapiolan helteessä: Honka - JyPK 1-1


Helteinen keli tarjosi alusta alkaen pelin seuraajille tasainen kamppailun pisteistä, molemmilla joukkueilla oli erittäin tiivis puolustuspeli ja laadukkaat maalipaikat olivat vähissä. Kotijoukkue Honka hallitsi peliä, ainakin jos mittarina käytetään pallonhallintaa ja sitä kentän puoliskoa, jossa peli pääsääntöisesti pyöri. Yhtään tilastomerkintää ei saatu pelissä aikaan vaan tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

Ottelun ensimmäiset tilastomerkinnät olivat vaihdot sekä keltainen kortti Hongan Sanra Pulliaiselle. Ensimmäisenä maalinteon aloitti 60. minuutilla kotijoukkue: JyPK menetti pallon omassa pelinavauksessaan ja tästä kiitti Noora Juusela iskemällä tulostaululle 1-0 johdon. Vain viisi minuuttia tämän jälkeen Nana Matikainen pääsi onnistuneella prässillä iskemään kiinni Hongan pelinrakenteluun, syöttö Pauliina Piriselle ja 1-1 tasoitus. Loppupelin aikana Honka sai otettua pelinhallintaan, mutta jyväskyläläispuolustus kesti ja loppuvihellys päätti pelin 1-1 tuloksessa pistejakoon.

JyPK:n valmentaja Timo Korhonen oli tyytyväinen peliin: "Kaksi laadukasta joukkuetta pelasivat kovan ottelun, molemmat osasivat puolustaa ja ohjata peliä pois parhailta maalintekosektoreilta. Niinpä ottelun molemmat maalit syntyivätkin pallonmenetyksistä lähellä omaa maalia. Kyllä tämä tasapelipiste maistuu ihan erilaiselta kuin edellisen pelin tasuri Vaasassa. Oli hyvä nähdä että pelaajat ottivat hienosti Hongan tarjoaman haasteen vastaan." Erityismaininta suorituskykyvalmentaja Marko Hakaselle sekä talenttivalmentaja Elina Utriaiselle, joiden valitsema videoklippi antoi puoliajalla selkeän tavan parantaa peliä ottelun toisella puolikkaalla.

Paluumatka taittuikin sitten vielä aavistuksen kuumemmassa ilmanalassa sillä kuljetuskaluston ilmastointi otti espanjalaisen siestan. Vain vastat puuttuivat, totesi takapenkin jengi.

Seuraavaksi JyPK pääsee aloittamaan kotipelit kun ke 23.6. Säynätsalon kentällä kohdataan viime kauden mestari, HJK.

Ottelun tallenne Hongan YouTube-kanavalla

Ottelun tilastot Palloliiton Tulospalvelussa


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 1
(0-0)
TB
60' Maali Juusela Noora

65' Maali Pirinen Pauliina
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
Kategoriat