Mukaan toimintaan?

1. VALMENTAJAHAKU ( päivitetty heinäkuu 2019):

Avoimet valmentajatehtävät.

1) T07 ikäkausijoukkue hakee valmentajaa
2) 04/05 Green hakee vastuuvalmentajaa

JyPK:n T07 ikäkausijoukkue aloittaa syksyllä valmistautumisen ensimmäiseen kauteen puolen suomen liigassa. Joukkue harjoittelee 4-5 kertaa viikossa sisältäen fysiikkaosion. Menneellä kaudella joukkue on pelannut niin tyttöjen kuin poikienkin piirisarjoissa. Lisäksi joukkue on käynyt useammassa kovatasoisessa turnauksessa. Valmentajalta edellytetään jalkapallotaustaa joko pelaajana tai valmentajana sekä aitoa kiinnostusta lasten ja nuorten valmentamiseen. Joukkueessa on aktiivinen vastuuvalmentaja sekä muut toimihenkilöt. Joukkueen valmentajana sinulta edellytetään sitoutumista seuran ja palloliiton tarjoamien koulutuksien suorittamiseen. Valmentajana toimit vastuuvalmentajan tutkaparina ja sinulle räätälöidään sopiva rooli joukkueen valmennustiimissä.

04/05 Green joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja pelaa aluesarjaa ja peli-iltasarjaa kesällä 2019. Lisäksi joukkue on osallistunut hyvällä menestyksellä useisiin turnauksiin. Vastuuvalmentajalta edellytetään sitoutumista ja aitoa innostusta valmentamiseen. Joukkueessa on tällä hetkellä vastuuvalmentaja sekä kaksi valmentajaa. Vastuuvalmentajan siirtyessä syksyllä muihin tehtäviin joukkueeseen etsitään uutta vastuuvalmentajaa. Vastuuvalmentajana johdat joukkueen valmennustoimintaa apunasi muut valmennus- ja taustatiimin jäsenet.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta ja halua kehittyä valmentajana. Liikunta-alan tai pedagogiset opinnot ovat eduksi tehtävässä. JyPK tarjoaa valmentajalle materiaaleja ja mahdollisuuden kouluttautua valmentajana ja joukkueet maksavat valmentajille erikseen sovittavan korvauksen valmennuksesta.

Lisätietoa valmennustehtävistä:
Iita Pienimäki
nuorisopäällikkö
iita.pienimaki@jypk.inet.fi


2. Kerho-ohjaajaksi koulujen iltapäiväkerhoon (toiminta-aika syyskuu - huhtikuu)

JyPK järjestää yhteistyössä koulujen kanssa lasten liikuntakerhoja useilla kouluilla eri puolilla Jyväskylää. Kerhot ovat pääsääntöisesti liikunta- ja palloilukerhoja. Kerho-ohjaajalta edellytetään valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, innokkuutta lasten ohjaamiseen sekä liikunta- /palloilutausta katsotaan eduksi. Kerhot alkavat viikolla 37 syyskuussa.Kerho-ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen. Jos kiinnoistuit tehtävästä, ota yhteyttä: Iita Pienimäki, iita.pienimaki@jypk.inet.fi, 0452770616. Lisätietoa kerhoista.

Lasten ohjaaminen ja valmentaminen JyPK:ssa

Tarjoamme monentasoisia vastuullisia ja itsenäisiä tehtäviä lasten ja nuorten jalkapallon parissa. Tarvitsemme ohjaajia ja valmentajia erilaisiin valmennustiimeihin alkaen pienistä alle kymmenvuotiaista aina tavoitteellisesti harjoitteleviin 16-18 vuotiaisiin. Kesäisin toimiva kortteliliigaan tarvitaan vuosittain mukaan useita pienten lasten ohjaajia.

Joukkueissamme pelaa yli kuusisataa eri ikäistä tyttöä ja naista. Toimintamme kattaa kaikki ikäluokat ja meiltä löytyy joukkueita kerran viikossa kokoontuvista harrastajista Suomen mestaruuksista kamppaileviin kilpajoukkueisiin.

Valmentajana vastuullesi kuuluu joukkueesi harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen yhteistyössä muun valmennusryhmän kanssa sovitun toimenkuvasi mukaisesti. Tapahtumien määrä riippuu joukkueen tasosta ja iästä vaihdellen yhdestä viiteen kertaan viikossa.

Toivomme että olet positiivinen ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on kokemusta Jalkapallosta ja mielellään myös lasten ohjaamisesta. Olet myös luotettava ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme Sinulle paikan kehittyvässä jalkapalloperheessä, sekä innostuneen työskentelyilmapiirin. Tarjoamme vastineeksi mahdollisuuden kouluttautua tehtävään sekä tukea ja materiaaleja toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä erikseen sovittavan korvauksen vaivoistasi.

Uudet pelaajat / Harrastajat

Täydennämme joukkueitamme pääsääntöisesti syksyisin uuden kauden alkaessa, mutta muulloinkin voi tiedustella, miten mukaan pääsee. Kesän ajan toimivaan lasten kortteliliigaan ilmoittautuminen keväisin.

Yhteistyökumppanit

Teemme mielellämme yhteistyötä ja olemme valmiita pohtimaan yhdessä erilaisia yhteistyömuotoja. Tervetuloa mukaan iloiseen ja innokkaaseen nais- ja tyttöenergiaa pursuavaan joukkoon.

Muut vapaaehtoistehtävät JyPK:ssa

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan iloiseen nais- ja tyttöjalkapallotoimintaan vaikkapa hallitustyöhön, tapahtumajärjestelyihin, joukkueen huoltajaksi tai johonkin muuhun tehtävään niin ota yhteyttä seuran toimistoon.

Yhteydenotot ja kysymykset:
Iita Pienimäki
Nuorisopäällikkö
iita.pienimaki@jypk.inet.fi
0452770616


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Kategoriat