Kortteliliigaohjaajien haku on avattu!
Julkaistu: 19.03.2019 00.00

Kortteliliigaohjaajien haku on avattu!

Lähde mukaan tekemään lapsille laadukasta liikuntakesää Jyväskylän perinteiseen jalkapallon kortteliliigaan, joka on mm. palkittu 2016 Suomen Palloliiton Grassroots-palkinnolla!

JyPK tarjoaa merkityksellistä kesätyötä ja työkokemusta lasten ja nuorten liikunnanohjaustehtävissä (aloittelevien lasten jalkapallovalmennus). Aikaisempaa kokemusta lajista et välttämättä tarvitse!

Kortteliliiga alkaa viikolla 20 ja loppuu viikolla 37. Haemme sekä vastuuvalmentajia että apuvalmentajia ryhmille, jotka harjoittelevat eri puolilla Jyväskylää kerran viikossa. Harjoitukset kestävät tunnin ja ovat klo. klo 16:30–19:30 välillä maanantaista torstaihin. Valmentajat ohjaavat 1-3 harjoitusta peräkkäin samana iltana.

Voimme sopia sinulle sopivat illat. Halutessasi voit siis ohjata 1-4 iltana viikossa. Kortteliliigaan kuuluu viisi turnausta, jotka pidetään lauantaisin tai sunnuntaisin (18.5., 15.6., 10.8., 1.9. & 15.9.) Viitaniemen liikuntapuistossa.

Palkkaus on vastuuvalmentajille 10-15€/h ja apuvalmentajille 8-10€/h riippuen lajikokemuksesta / koulutustasosta. Turnauksissa peleistä saat korvauksen 10€/kpl. Yksi valmentaja valmentaa 2-8 peliä/turnaus.

Toivomme sitoutumista ja innostuneisuutta. Välttämättömät poissaolot ovat aina tarvittaessa sovittavissa. Harjoitukset saat halutessasi valmiiksi suunniteltuna, joten voit keskittyä ryhmän hallintaan ja hauskanpitoon jalkapallon parissa. Tukenasi toimivat seurojen päätoimiset ammattilaiset.

Ohjaajille pidetään toukokuussa ennen aloitusta yhden illan ohjaajakoulutus ja vastuuohjaajille vielä tämän lisäksi toinenkin perehdytysilta. Lähtökohtaisesti edellytämme, että ohjaajamme ovat osallistuneet koulutukseen.

Hae ohjaajaksi tästä linkistä: https://goo.gl/forms/IRWuOKzuwAWp52h02

Hakuaika päättyy sunnuntaina 14.4.2019.

Lisätietoja kortteliliigasta

Jyväskylän kortteliliiga: www.kortteliliiga.fi

JyPK (tytöt) https://jypk-kortteliliiga.sporttisaitti.com/

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä