Jyväskylän Pallokerholle uusi päävalmentaja ja talenttivalmentaja
23.10.2019 9:04 Uutiset / Pääsivusto

Tuomas Jaakkola ja Elina Utriainen aloittavat uusissa tehtävissä

Uusi päävalmentaja ja uusi talenttivalmentaja Jyväskylän Pallokerholle


Tuomas Jaakkola on Jyväskylän Pallokerhon (JyPK) uusi päävalmentaja.

Seuran päävalmentajana aloittaa 9.12.2019 Tuomas Jaakkola. Jaakkolan tehtäviin kuuluvat toimiminen Naisten liigajoukkueen päävalmentajana sekä B-C ikäluokkien valmennuspäällikkönä. Tuomas Jaakkola on toiminut JyPK:ssa 14-18v ikäluokkien talenttival-mentajana vuoden 2018 alusta ja kauden 2019 liigajoukkueen 2.valmentajana sekä toiminut myös Palloliiton itäisen alueen aluevalmentajana. Ennen Jyväskylän Pallokerhoon tuloaan Tuomas on toiminut Oulussa sekä tyttö- ja poikapuolella että naisten ja miesten edustusjoukkueissa yli kymmenen vuoden ajan.

”Kun JyPK pyysi minua seuran päävalmentajaksi, niin oma päätös oli nopeasti tehty, kun koko seuran organisaatio, valmentajat ja pelaajat liigajoukkueesta B-C tyttöihin ovat tuttuja sekä pelillisesti on hyvä pohja jatkaa niin liigajoukkueen kuin B-C joukkueiden kehittämistä”, sanoo Tuomas Jaakkola.

”Mitään suurta muutosta ei siis ole luvassa pelitapaan, tärkeintä on saada pidettyä joukkueet kasassa mahdollisimman hyvin ja jatkaa tällä kaudella treenattuja asioita ja pelin kehittämistä siltä tasolta mikä kuluneella kaudella joukkueissa saavutettiin,” linjaa Jaakkola.

Nykyinen seuran päävalmentaja Mikko Manninen lopettaa tehtävässään marraskuussa. Mannisen johdolla JyPK:n liigajoukkue tuli Naisten liigassa kuudenneksi kaudella 2019.

Samaan aikaan uuden päävalmentajan kanssa JyPK:n uutena talenttivalmentajana aloittaa Elina Utriainen.

Elina Utriainen siirtyy Jyväskylän Pallokerhoon Joensuun FC Hertan Naisten edustusjoukkueen ja B-tyttöjen päävalmentajan paikalta.

”FC Hertan edustuksen peräsimessä Naisten Kakkosen ja Ykkösen nähneenä sekä seuran juniori-toiminnassa mukana olleena on hienoa päästä näkemään, kokemaan ja kehittämään toimintamalleja Liigastatuksella toimivaan Jyväskylän Pallokerhoon”, sanoo Elina Utriainen.

”Talenttivalmentajana pääsen ensisijaisesti työskentelemään seuran työteliäiden ja motivoituneiden 14-18 vuotiaiden pelaajien kanssa. Tuen pelaajien kehitystä kokonaisvaltaisesti, mutta koen vahvuudekseni eritoten kenttävalmentamisen, jossa tavoitteenani on nostaa rima korkealle ja osaltaan valmistaa pelaajia kohti Naisten Liigaa ja kansainvälisiä vaatimuksia,” jatkaa Utriainen

”JyPK:n junioritoiminta on ollut jo pitkään laadukasta ja tuota arkea lähden erittäin innoissani jatkamaan”.

JyPK kiittää Mikko Mannista kaudesta 2019 ja toivottaa menestystä uusiin tulevaisuuden haasteisiin sekä toivottaa Tuomas Jaakkolan tervetulleeksi uuteen tehtävään seurassa ja Elina Utriaisen uutena JyPK-toimijana seuraan.

Lisätietoja: JyPK toiminnanjohtaja Petri Oksanen, 050 3314 615, petri.oksanen@jypk.inet.fi


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Tammikuu   »
Kategoriat