Pienryhmäharjoittelu alkaa JyPK:ssa
Julkaistu: 06.05.2020 00.00

Pienryhmäharjoittelu alkaa JyPK:ssa

JyPK:n hallitus päätti eilen 5.5.2020 kokouksessaan, että JyPK:ssa aloitetaan joukkueissa pienryhmäharjoittelu mahdollisimman pian ja se järjestetään Palloliiton 5.5.2020 julkaisemien linjausten ja ohjeiden mukaan. Pienryhmäharjoittelun aloituksen ajankohta riippuu JyPK:ssa mm. siitä, milloin Jyväskylän kaupunki avaa kentät ja saadaan harjoitusvuorot sekä luonollisesti, miten joukkueet ehtivät suunnittelemaan ja aloittamaan pienryhmäharjoittelun.

Pienryhmäharjoittelua jatketaan 31.5.2020 asti ja 1.6.2020 lähtien joukkueharjoittelu voidaan aloittaa, jos valtioneuvosto ei määrää ja linjaa näistä asioista toisin koronapandemiaan liittyen sekä Palloliiton linjaukset ei muutu.

JyPK:n kaikkien joukkueiden pienryhmäharjoittelun koordinoinnista ja tuesta vastaa toistaiseksi seuran talenttivalmentaja Elina Utriainen ja hän palaa huomenna ke 6.5.2020 lomautukselta osa-aikaisesti töihin. Elina on kaikkien joukkueiden vastuuvalmentajiin vielä tämän viikon aikana yhteydessä, kun kenttä- ja vuoro ym. selvitettävät asiat selviävät kaupungin kanssa.

JyPK:n nuorisopäällikkö Iita Pienimäki palaa lomautukselta osa-aikaisesti töihin ma 11.5.2020. Tiedotamme ensi ma aikana, miten Elina ja Iita jakavat vastuun pienryhmäharjoitteluun ja kaikkien JyPK:n valmentajien tukemiseen liittyen sekä missä asioissa otetaan yhteyttä Elinaan ja Iitaan.

JyPK hallitus haluaa korostaa, että koemme ensiarvoisen tärkeänä, että kaikki seuran joukkueet saavat tukea pienryhmäharjoittelun suunnittelussa, aloittamisessa ja toteuttamisessa sekä joukkueiden siirtymisessä takaisn joukkueharjoitteluun. Näissä asioissa joukkueet saavat tukea juuri Elinalta ja Iitalta.

Palloliiton 5.5.2020 ohjeistus pienryhmäharjoitteluun liittyen: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/palloliiton-paivitetyt-ohjeistukset-pienryhmaharjoitteluun

Lisätietoja toiminnanjohtajalta.

JyPK hallituksen puolesta,



Petri Oksanen
Toiminnanjohtaja

Jyväskylän Pallokerho ry
JyPK liigajoukkue
www.jypk.fi
www.jypkliiga.fi

Seuran uusimmat

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä