Koronarajoitukset jatkuvat ennallaan huhtikuun ajan.
Julkaistu: 26.03.2021 00.00

Koronarajoitukset jatkuvat ennallaan huhtikuun ajan.

Jyväskylän kaupunki on linjannut, että maaliskuussa voimassa olleet covid-19 virukseen liittyvät rajoitukset pysyvät ennallaan ja voimassa myös huhtikuun ajan. Voimme siis jatkaa harjoittelua aikaisempien ohjeiden mukaisesti. Erilaisista pelaamiseen liittyvistä asioista on tullut kyselyjä ja tarkennan tähän nyt seuran linjauksen peleistä. Eli seuran sisäisiä harjoituspelejä voidaan vuorojen salliessa järjestää, mutta toistaiseksi emme lähde peleihin tai turnauksiin tai kutsu muista seuroista joukkueita pelaamaan kanssamme. Tätä asiaa tarkastellaan koko ajan ja heti kun se on mahdollista ja sarjojen aloittaminen alkaa realisoitua harjoituspelejä on järjestettävä. Joudumme nyt odottamaan koronatilanteen helpottamista.

Kesän vuorot tulevat voimaan 12.4. alkavalla viikolla tekonurmien osalta. Jotakin helpotusta voi tulla jo ennen sitä, koska Jyskän tekonurmi kenttä on tulossa käyttökuntoon. Toistaiseksi vuorojen kanssa ollaan kuitenkin haastavassa tilanteessa.

Siitä voimme olla ylpeitä, että olemme oman osamme hoitaneet erinomaisesti Jyväskylän muiden urheiluseurojen kanssa. Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa ei ole ilmennyt yhtään koronatapausta: Pidetään tilanne tällaisena, jos se nopeuttaisi harrastustoiminnan rajoitteiden purkamista.

- Harjoituksiin ja muihin joukkueen tapahtumiin tullaan vain täysin terveenä

- Pestään kädet ennen harjoituksia

- Käytetään käsidesiä ennen ja jälkeen harjoituksen ja jopa harjoituksen aikana, jos se on tarkoituksen mukaista

- Käytetään kasvomaskeja, aina kun se on mahdollista

- Harjoituksiin ei tule ylimääräisiä henkilöitä. Pienet juniorit voi kasvomaskin kanssa saattaa harjoituksiin, mutta harjoituksia ei saa jäädä seuraamaan.

- Vältetään kaikkea ylimääräistä kontaktia

- Jokainen käyttää vain omaa juomapulloaan

- Ei lainailla mitään varusteita toisille pelaajaille esim. maalivahdin hanskat

- Vältetään liivien käyttöä ja käytetyt liivit pestään käytön jälkeen. Jos mahdollista, jaetaan pelaajille henkilökohtaisia liivejä joiden puhtaudesta kodit huolehtivat

- Järjestetään vain seuran sisäisiä harjoituspelejä

- Ei osallistuta tai järjestetä seurarajat ylittäviä pelejä

Jatketaan erityistä varovaisuutta ja näytetään esimerkkiä tässä vaikeassa ajassa.

Tietysti kaikki viranomaisten määräykset ja suosituksen on syytä huomioida kaikessa toiminnassa.

Pysytään terveenä ja nautitaan futiksesta edelleen. Tsemppiä joukkueiden arkeen!

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä