U18-leiri kesäkuussa, Venlamme mukana
31.5.2021 16:20 Uutiset / Tytöt B

U18-tytöt (2003 ja myöhemmin syntyneet) leireilee Eerikkilässä 9.–13. kesäkuuta. Kyseessä on ikäluokan vuoden ensimmäinen maajoukkuetapahtuma, mutta suurin osa joukkueeseen nimetyistä pelaajista oli mukana joko U19- tai U17-tyttöjen talven leireillä. Mukana leirillä on JyPK:stä Venla Lamberg, oikein hyvää leiriä!

Suomi valmistautuu marraskuun EM-karsintaturnaukseen, jossa se saa vastaansa Tanskan, Unkarin ja Turkin. Viimeinen karsintaan valmistava tapahtuma on luvassa syyskuussa.

U18-tytöt (2003 ja myöhemmin syntyneet) leireilee Eerikkilässä 9.–13. kesäkuuta. Kyseessä on ikäluokan vuoden ensimmäinen maajoukkuetapahtuma, mutta suurin osa joukkueeseen nimetyistä pelaajista oli mukana joko U19- tai U17-tyttöjen talven leireillä.

– Tietysti upeat fiilikset, että pääsemme pitkästä aikaa taas leirille ja pystymme hyödyntämään kesäkuun FIFA-ikkunan. Edessä on viiden päivän leiri, joka sisältää kaksi ottelua poikia vastaan. Kokoonnumme vasta keskiviikkona, koska useat pelaajat ovat pelaamassa edellisenä viikonloppuna, päävalmentaja Arttu Pitkäkangas kertoo.

Koko uutinen Palloliiton sivuilla.


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Kesäkuu   »
Kategoriat