Ennakko JyPK/2-FC Honka/2 12.6.2021
11.6.2021 3:05 Uutiset / Naiset 2

Innolla kauden avausotteluun

Naisten kakkosen B lohko potkaistaan vihdoinkin käyntiin, tätä on odotettu.

Vastaan asettuu FC Honka Espoosta.

JyPK on pelannut B lohkossa viimeksi vuonna 2019, mutta tuolloin FC Honka pelasi kolmosta, tiputtuaan kauden 2018 jälkeen kakkosesta kolmoseen. Espoolaiset nousivat kuitenkin kaudelle 2020 takaisin kakkoseen.

FC Honka on meille varsin tuntematon vastus, mutta JyPK tulee luottamaan siihen kuuluisaan omaan peliin.

”Lähdetään hakemaan niin ehjää 90 minuuttista, kuin tässä vaiheessa kautta voi odottaa. Tässä vaiheessa täytyy vain luottaa omaan tekemiseen” toteaa valmentaja Tuomas Jaakkola.

Espoolaiset pääsivät melko myöhään valmistautumaan kauteen koronan takia, kuten mekin. Honka on kerinnyt kuitenkin pelaamaan muutaman harjoitusottelun lohkossamme pelaavien FC FJ:n ja FC Espoon kanssa. Nuo molemmat ottelut päättyivät tasan, joten noiden otteluiden perusteella sarja voi olla hyvinkin tasainen. FC Honka pelasi myös tällä viikolla Suomen Cupin pelin HJK TBSM vastaan, jonka HJK voitti 2-4.

Vihreä paidat pyrkii kentällä kovaan prässiin ja pallonhallintaan. Tavoite on ottaa heti kauden avauspisteet. Jokainen pelaaja on valmiina laittamaan itsensä likoon.
Näitä teemoja myös joukkueen yksi pitkäaikaisimmalla pelaajista Santra Bernitz peräänkuuluttaa.
”Meillä on ollut älyttömän hyvä pöhinä treeneissä ja tosi motivoituneita pelaajia. Vaikka treenipelejä ei ole ollut, niin meillä on iso nippu kasassa ja ollaan pystytty treenamaan laadukkaasti myös ihan koko kentän peliä ja tätä kautta taktisia asioita. Ollaan valmistauduttu kauteen niin hyvin, kun mahdollista tässä tilanteessa ja jokainen on odottanut sarja-avausta, kuin kuuta nousevaa. Tässä on nyt tovi jarruteltu koronan takia, niin eiköhän laiteta lauantaina kaasu pohjaan ja otetaan kolme pistettä himaan.”

Tervetuloa seuraamaan kauden avausottelua!

Ottelu pelataan Hippoksella klo 16:30 alkaen.

Kauden 2021 kotiotteluihimme on vapaa pääsy.


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
Kategoriat