Raportti HPS/2-JyPK/2 1-1(0-0)
Julkaistu: 20.06.2021 00.00

JyPK sai taas hyvän otteen pelistä ja pallo liikkui hyvin koko joukkueella. Hyökkäyskolmannekselle päästiin hyvin ja myös yläalueella saatiin pidettyä palloa. Tehottomuus vaivasi kuitenkin myös tässä ottelussa, eikä maalia saatu aikaiseksi.

Pelin edetessä ote alkoi kääntyä HPS:lle. Ennen puoliaikaa se sai luotua yhden aivan loistavan maalintekopaikan, mutta maalia ei siitä onneksi syntynyt.

Toisella puoliajalla peli aaltoili. JyPK sai luotua pidempiä hyökkäyksiä, mutta HPS iski vastaan nopeilla hyökkäyksillä.

HPS siirtyi 1-0 johtoon, kun pelikellossa oli jo 86 minuuttia. JyPK ei kuitenkaan suostunut tappioon. Se haki vimmatusti tasoitusta ja tasoitusmaali syntyikin nopeasti, ajassa 88. Maalin viimeisteli Emma Nuutinen!

Joukkue ei ollut tyytyväinen tulokseen. ”Pettynyt olo oli pelin jälkeen, varmaan myös kaikilla muilla pelaajilla. Ei päästy omalle tasolle pelissä. 1 piste ei mieltä lämmitä ollenkaan, mutta katseet kohti seuraavaa peliä” tunnelmoi hyökkääjä Nora Holmberg.

Toppari Outi Salmijärvi oli samoilla linjoilla.
”Ihan ansaittu lopputulos vaikka parempana päivänä olisi 3 pistettä ollut otettavissa. Hyökkäyspäässä oltiin melko tehottomia ja paikkoja olisi ollut naulata peli jo alussa. Kuuma keli vei veronsa ja viime hetkien tasoitus näytti taas joukkueen kovaa henkistä kanttia.”

Seuraavaan otteluun on omaan peliin saatava lisää tehokkuutta hyökkäyspäähän. Tilanteita saadaan hyvin luotua, mutta niitä ei saada vietyä maaliin asti.

Joukkue jää lyhyelle juhannustauolle ensi viikolla ja palaa pelihommiin sunnuntaina 4.7.. Tuolloin Viitaniemeen saapuu vieraaksi KTP.