JyPK VALMENNUSPÄÄLLIKÖN ja PÄÄVALMENTAJAN TEHTÄVÄT ERILLISIKSI TOIMENKUVIKSI
12.10.2021 17:59 Uutiset / Seura

Valmennuspäällikön ja edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävät eriytetään erilliseksi toimenkuviksi

JyPK:n hallitus on päättänyt eriyttää seuran valmennuspäällikön ja edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävät erillisiksi toimenkuviksi ja tehtäviksi kaudesta 2022 alkaen. Tällä päätöksellä varmistetaan toinen kokopäiväinen henkilö seuran pelaajapolun yläpäähän, jo aiemman kokopäiväisen junioripäällikön lisäksi.

Aiempi yhteinen toimenkuva on kulkenut seurassamme nimikkeellä Seuran päävalmentaja. Tämä on sisältänyt sekä seuran valmennuspäällikön että edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävät, nämä yhdistäen on saatu kokopäiväinen tehtävänkuva. Edellisten kausien perusteella on selvää, että valmennuspäällikön tehtäviin on jäänyt liian vähän aikaa, etenkin edustusjoukkueen pelikauden aikana.

Seuran edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävä on kaudesta 2022 lähtien osa-aikainen, haku tähän tehtävään on ollut julkisesti auki ja haastattelut ovat parhaillaan käynnissä. Aloitusajankohdan tavoite valittavalle päävalmentajalle on marraskuu 2021.

Seuran valmennuspäällikön tehtävä on kauden 2022 alusta lähtien kokopäiväinen. Tehtävän toimenkuvaa, tavoitteita ja vastuita päivitetään vastaamaan muuttunutta toimintaympäristöä sekä huomioiden JyPK:n valinta Palloliiton idän alueen hybridiakatemian seuraksi. JyPK valmennuspäällikön haku käynnistetään vielä kuluvan viikon aikana ja hakuilmoitus tulee näkyviin seuran sivuille.

Seuran valmennuspäällikön tehtäviä määräaikaisella sopimuksella hoitanut Vesa Stenroos on töissä viikon 42 loppupuolelle asti, jonka jälkeen hän jää pitämään vapaita ja vuosilomia lopputyösuhteensa ajaksi. Valmennuspäällikön tehtävien hoidosta siirtymäajalla tiedotetaan erikseen viikolla 43.

Lisätietoja:
Pete Oksanen
JyPK toiminnanjohtaja
050 3314 615
jypktoiminnanjohtaja@gmail.com


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Lokakuu   »
Kategoriat