Kultaa Kokkola Cupista, hopeaa Piteåsta
Julkaistu: 23.07.2023 21.32

Kultaa Kokkola Cupista, hopeaa Piteåsta

Kunnon kesään kuuluvat jalkapalloturnaukset. Siispä hieman on turnailtukin.

Turnaustuntumaa haettiin ensin osalle jengistä perinteisen Huiman Lattiapinnoiteturnauksen kautta 17.6. Kotiin tuomisina turnausvoitto.

Sitten lähdettiinkin jo pian kesän pääkohteeseen Ruotsin puolelle, legendaariseen Piteå Summer Gamesiin 30.6.-2.7. Matkassa oli hyvä meininki ja reissu kaikkinensa ikimuistoinen. Piteån halki kulkeva turnauksen avajaiskulkue on massiivinen spektaakkeli ja siellä tyttöjemme Cha Cha Cha sai ansaitut huomiot yleisömereltä. Pelikin kulki alusta alkaen mainiosti ja kehittyi turnauksen edetessä. Finaalissakin vielä peli näytti hyvältä, mutta tolppaa lähemmäs ei erehdytty nahkakuulaa sijoittamaan. Harmillisesti norjalainen Alta IF oli finaalin rankkareissa yhtä veräjää parempi, joten Jyväskylään tarttui tuliaisina hieno suuri hopeinen pokaali ja leivänkokoiset hopeiset mitalit. Bra spelat JyPK09 Yj!

Heinäkuun huipennuksena vuorossa olikin sitten kaikkien aikojen suurin Kokkola Cup vuosimallia 2023.

Mitäpä siihen sanoisi, meininki oli entistäkin diskompaa. Mainio turnaus nyt takana, kultaahan sieltä tuli ja pokaali on ansaitusti kotiutunut Kokkolasta Jyväskylään, Keski-Suomeen. Onhan meillä kovia tyttöjä, kuten ovat peleihin valmistautuessa laulaneet: JyPK on FIRE ! (Galan Freed from desire-säveltä tapaillen) 🔥🔥🔥

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä