Hippo: Komeasti kultaa kotiturnauksesta!
Julkaistu: 10.09.2023 21.20

Hippo: Komeasti kultaa kotiturnauksesta!

Tyttöfutisturnausten legendaarinen klassikko on jälleen pelattu, Hippo-turnaus 2023 takana päin. Aurinko paistoi ja tunnelma oli upea!

Hieman jännitettiin miten syysflunssakausi ja armoton peliruuhka mahdollistaa rakkaan kotiturnauksen läpiviennin, mutta saimme onneksi matkaan tarpeeksi pelureitamme. Jälleen kerran oli saatu Jyväskylään mukava määrä kovia kilpakumppaneita ympäri Suomen, joten pääsimme kunnolla ravaamaan Comets Parkin tekoverkaa päästä päähän.

Pelillisesti pystyttiin laittamaan kova kovaa vastaan, juoksemaan ja juoksuttamaan sekä palloa hallitsemaan. Kuusi kovaa peliä turnauksessa, kaikista voitto kotiin ja maalieroksi kolmetoista tehtyä sekä vain yksi omiin päästetty. Jälkimmäisen päivän neljän pelin ankara ohjelma, varsinen ottelumaraton, tosin vei kaikki mehut sankarittariltamme, saa nähdä miten tulevan viikon peleihin jalkoja taas riittää. Ja eiköhän riitä, jos yhtään jälleen kerrassaan fantastista yhteishenkeämme on uskominen. Kilpasisaretkin ihmettelivät iloisen rytmikkäitä alkulämpötanssejamme ja totesivat meiningin olevan kotijoukkueella vallan kohdillaan. Ansaittu pytty ja kultamitalit emäntäjoukkueelle C14-sarjassa! JyPK on FIRE!

Kiitos vastustajille vauhdikkaista peleistä! Kiitos kannustajillemme ja ahkerille talkoolaisille! Hieno Hippo taas takana, ensi vuonna karkelot jatkuvat! Onnea myös pienemmille seurasisarillemme mitaleista nuoremmissa ikäluokissa!
Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä