Julkaistu: 28.02.2017 00.00

Mukaan toimintaan?

Lasten ohjaaminen ja valmentaminen JyPK:ssa

Tarjoamme monentasoisia vastuullisia ja itsenäisiä tehtäviä lasten ja nuorten jalkapallon parissa. Tarvitsemme ohjaajia ja valmentajia erilaisiin valmennustiimeihin alkaen pienistä alle kymmenvuotiaista aina tavoitteellisesti harjoitteleviin 16-18 vuotiaisiin. Kesäisin toimiva kortteliliigaan tarvitaan vuosittain mukaan useita pienten lasten ohjaajia.

Joukkueissamme pelaa yli kuusisataa eri ikäistä tyttöä ja naista. Toimintamme kattaa kaikki ikäluokat ja meiltä löytyy joukkueita kerran viikossa kokoontuvista harrastajista Suomen mestaruuksista kamppaileviin kilpajoukkueisiin.

Valmentajana vastuullesi kuuluu joukkueesi harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen yhteistyössä muun valmennusryhmän kanssa sovitun toimenkuvasi mukaisesti. Tapahtumien määrä riippuu joukkueen tasosta ja iästä vaihdellen yhdestä viiteen kertaan viikossa.

Toivomme että olet positiivinen ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on kokemusta Jalkapallosta ja mielellään myös lasten ohjaamisesta. Olet myös luotettava ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme Sinulle paikan kehittyvässä jalkapalloperheessä, sekä innostuneen työskentelyilmapiirin. Tarjoamme vastineeksi mahdollisuuden kouluttautua tehtävään sekä tukea ja materiaaleja toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä erikseen sovittavan korvauksen vaivoistasi.

Uudet pelaajat / Harrastajat

Täydennämme joukkueitamme pääsääntöisesti syksyisin uuden kauden alkaessa, mutta muulloinkin voi tiedustella, miten mukaan pääsee. Kesän ajan toimivaan lasten kortteliliigaan ilmoittautuminen on keväisin.

Yhteistyökumppanit

Teemme mielellämme yhteistyötä ja olemme valmiita pohtimaan yhdessä erilaisia yhteistyömuotoja. Tervetuloa mukaan iloiseen ja innokkaaseen nais- ja tyttöenergiaa pursuavaan joukkoon.

Muut vapaaehtoistehtävät JyPK:ssa

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan iloiseen nais- ja tyttöjalkapallotoimintaan vaikkapa hallitustyöhön, tapahtumajärjestelyihin, joukkueen huoltajaksi tai johonkin muuhun tehtävään niin ota yhteyttä seuran toimistoon.

Yhteydenotot ja kysymykset:
Mikko Haapasaari
Junioripäällikkö
0452770616
jypk.junioripaallikko@gmail.com

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä