Kyläseppä Cupin T8/9-sarjan pokaali Jyväskylään JyPK T-13 -joukkueen mukana
Julkaistu: 27.04.2022 00.00

Kyläseppä Cupin T8/9-sarjan pokaali Jyväskylään JyPK T-13 -joukkueen mukana

Sunnuntaina 24.4.2022 matkasi iloinen joukko jypkiläisiä Petäjävedelle pelaamaan ensimmäistä cup-muotoista turnaustaan. Aamun viimassa oli vastassa KeuPa, josta jypykät ottivat selvän voiton 0-7. Alkulohkon toisessa pelissä vastaan asettui jo viime kesältä ja JJK:n talviliigastakin tuttu MuurY Reds. Tämä peli oli varsin sekava, ja tuloksena JyPK:lle tappio 0-4. Alkulohkosta kuitenkin 2. sija ja tie vei semifinaaleihin.

Semifinaalissa vastaan asettui oman alkulohkonsa molemmat pelit voittanut turnauksen emäntäjoukkue PetPet. Kaksi vihreää siis kohtasivat toisensa, ja aurinkoisessa iltapäivässä pelattu ottelu oli vauhdikas. Tilanteita oli molemmissa päissä, mutta JyPK:n maalivahti piti joukkuetta pystyssä huikeilla torjunnoillaan! Vastustajan päässä verkko heilui lopulta useammin, joten jypyköille semifinaalin voitto lukemin 4-1!

Toisessa MuurY:n kahden peliryhmän välillä pelatussa semifinaalissa MuurY Reds vei voiton, joten finaalista muodostui revanssin paikka JyPK:lle. Ja miten hyvin tämä mahdollisuus hyödynnettiinkään! JyPK:n puolustus piti eikä vastustajalle ei juuri paikkoja auennut. Omat maalipaikat puolestaan hyödynnettiin tehokkaasti, ja niinpä finaali päättyi JyPK:lle 1-5. Kultamitalit kaulassa ja pokaali kainalossa palattiin voittajina Jyväskylään!

Teksti: Elina Lopez
Kuva: Saara Palmu

Jyväskylän Pallokerho r.y. 

Kauppakatu 30 A 12

40100 Jyväskylä